Var med på Vocal Club Kristianstad!

Ni som ensemble har nu möjlighet att tillsammans med andra vokalgrupper få uppträda och underhålla på Vocal Club som denna gången kommer till Kristianstad. Vokalgruppen Krita kommer agera husband.

Koncept och innehåll

Alla stilar och nivåer är välkomna! Varje grupp kör varsitt set för publik på ca 15-25 minuter. Mellan framträdandena sker aktiviteter av olika slag. En utmärkt chans att få stå på scen och lära känna andra vokalgrupper. Det blir en rolig och trevlig eftermiddag i stämsångens tecken!

Vocal Club arrangeras av

Kulturkvarteret Kristianstad,

Musik i Syd, Körcentrum Syd 

och vokalgruppen Krita.

 

Datum & tid

16 november 14.00-16.00

Plats

 Kulturkvarteret, Kristianstad 

Anmälan

Skicka mejl till  camilla[a]acappellasweden.se 

Husband: Krita

Krita Vokalgrupp består av fem sångare som alla gått Vokalensemblelinjen på Sjöviks folkhögskola och nu studerar på musikhögskola. Kritas repertoar består helt av egna arrangemang och den största delen av musiken är egenkomponerad.

Gruppen har varit aktiv sedan 2017, har genomfört två turnéer runt om i Sverige och håller just nu på med inspelningen av sitt första album.

För dig som är ca 13-25 år och  vill sjunga med andra. Gå på våra workshops och lär dig allt om a cappella! Nya kompisar är ett faktum.

Styrelsen

Styrelsen i föreningen A Cappella South Sweden består av Sandra, Signe, Sofia och Tilda. Camilla är projektledare för projektet och kassör i föreningen. Astrid är konstnärlig ledare och Agnes webbmaster och grafisk designer. Vi älskar att sjunga och målet är att fler ska sjunga mer!

 Kontakta styrelsen 

Region Blekinge logotyp svart tryck.png

A Cappella South Sweden - unga sångare är ett projekt för dig som är ca 13-25 år och  vill sjunga med andra. Gå på våra workshops och lär dig allt om

a cappella! Nya kompisar är

ett faktum.