En rolig och inspirerande sånghelg!

 

Här får du fördjupa och bredda dina kunskaper i stämsång och a cappellasång. Gästande pedagoger är Agnes Åhlund och Lise Kroner från a cappella-gruppen Åkervinda samt sångpedagogen David Åkesson!

Innehåll

En stor del av lägret kommer att ägnas åt sång i mindre grupp. Kommer ni som en ensemble får ni jobba mycket i den. Ingår du inte redan i en ensemble så sätter vi ihop dig med andra till en grupp att sjunga i under lägret. Med Agnes, Lise och David kommer du bland annat få lära dig tekniker för att sjunga i vokalgrupp, improvisation, sångteknik, olika sångsätt och grunder i hur man arrangerar låtar för sin vokalgrupp.

 

Kostnad

Vi vill att alla ska kunna vara med och därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften där du (och ev. dina vuxna) själva bestämmer vad ni har möjlighet att betala mellan 350 och 850 kr. I avgiften ingår alla aktiviteter, övernattning i säng samt all mat och fika. Om även lägsta avgiften är för hög för dig – kontakta oss så hittar vi en lösning. Deltagaravgifterna går direkt tillbaka till projektet för att kunna göra mer och fler aktiviteter.

Eftersom vi hyr rum med sängar så är det begränsat antal platser. Så se till att anmäla dig nu! Först till kvarn gäller.

Datum & tid

5-6 januari

Plats

 Pagelsborgs gård, Bräkne-Hoby 

Pris

Välj mellan 350-850 kr.

Anmälan

 1. Klicka här för att göra anmälan! 

2. Sätt in din valda avgift på bankgiro: 287- 7488. Skriv Nyårsläger och ditt namn. Så snart avgiften kommit in är du anmäld! Vill du Swisha eller betala på annat sätt?  Sänd oss ett mejl.
Sista anmälningsdag är 16 december!

Gästande pedagoger: Agnes Åhlund och Lise Kroner från a cappella-gruppen Åkervinda.

Agnes och Lise kommer bland annat att lära ut hur du sjunger i vokalgrupp samt tekniker för att skugga varann och låta som en röst. Du kommer även att få möjlighet att testa improvisation och sångteknisk bodywork.

 Läs mer om Åkervinda här! 

Gästande pedagog: David Åkesson

David kommer att lära oss mer om sångteknik och sångsätt inom olika genrer. Du får också lära dig lite grunder i hur man arrangerar låtar för sin vokalgrupp.

 Läs mer om David här! 

För dig som är ca 13-25 år och  vill sjunga med andra. Gå på våra workshops och lär dig allt om a cappella! Nya kompisar är ett faktum.

Styrelsen

Styrelsen i föreningen A Cappella South Sweden består av Sandra, Signe, Sofia och Tilda. Camilla är projektledare för projektet och kassör i föreningen. Astrid är konstnärlig ledare och Agnes webbmaster och grafisk designer. Vi älskar att sjunga och målet är att fler ska sjunga mer!

 Kontakta styrelsen 

Region Blekinge logotyp svart tryck.png

A Cappella South Sweden - unga sångare är ett projekt för dig som är ca 13-25 år och  vill sjunga med andra. Gå på våra workshops och lär dig allt om

a cappella! Nya kompisar är

ett faktum.