Tre dagar av sång!

Här får du fördjupa och bredda dina kunskaper i stämsång och a cappellasång. Lägret är öppet för alla från ca 13 år och uppåt. Gästande pedagoger är hela (!) vokalgruppen Krita!

Innehåll

Lägrets fokus är sång i liten grupp. Man kan anmäla sig både som hel ensemble och som enskild person. Kommer ni som en befintlig grupp får ni jobba mycket i den. Kommer du som enskild person så sätter vi ihop dig med andra till en lägergrupp.

Om du anmäler dig senast 1 oktober, kan du vara med och styra vad du vill lära dig på lägret. Maila oss gärna dina önskemål.

Start sker på fredagskvällen och avslutning sker på söndagseftermiddagen med en offentlig konsert. Mer info kommer!

Kostnad

I deltagaravgifterna ingår: alla aktiviteter, samtliga måltider, övernattning på golv, coaching, material m.m. Dessutom ingår medlemsavgiften i A Cappella South Sweden för resten av 2019! Deltagaravgifterna går direkt tillbaka till föreningen för att kunna göra mer och fler aktiviteter.

 

Unga 13-25 år:

Önskan är att alla unga som vill ska kunna vara med. Därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften där du (och ev. dina vuxna) själva bestämmer vad ni har möjlighet att betala mellan 500 och 1000 kr. Om även den lägsta avgiften är för hög för dig får du gärna kontakta oss, så hittar vi en lösning.  

Vuxna från 26 år:

Kostnad för vuxna är 1000 kr.


 

Datum & tid

18-20 oktober

Plats

 Scoutgården, Karlshamn 

Anmälan

 1. Fyll i din anmälan här  

​2. Swisha avgiften till A Cappella South Sweden: 123 524 47 02.

Skriv Höstläger och ditt namn. Så snart avgiften kommit in är du anmäld! Vill du betala på annat sätt?   Sänd oss ett mejl. 

Anmäl dig senast 1 oktober och var med och styr vad du vill lära dig på lägret.

Gästande workshopledare!

Krita Vokalgrupp består av fem sångare som alla gått Vokalensemblelinjen på Sjöviks folkhögskola och nu studerar på musikhögskola. Kritas repertoar består helt av egna arrangemang och den största delen av musiken är egenkomponerad.

Gruppen har varit aktiv sedan 2017, har genomfört två turnéer runt om i Sverige och håller just nu på med inspelningen av sitt första album.

För dig som är ca 13-25 år och  vill sjunga med andra. Gå på våra workshops och lär dig allt om a cappella! Nya kompisar är ett faktum.

Styrelsen

Styrelsen i föreningen A Cappella South Sweden består av Sandra, Signe, Sofia och Tilda. Camilla är projektledare för projektet och kassör i föreningen. Astrid är konstnärlig ledare och Agnes webbmaster och grafisk designer. Vi älskar att sjunga och målet är att fler ska sjunga mer!

 Kontakta styrelsen 

Region Blekinge logotyp svart tryck.png

A Cappella South Sweden - unga sångare är ett projekt för dig som är ca 13-25 år och  vill sjunga med andra. Gå på våra workshops och lär dig allt om

a cappella! Nya kompisar är

ett faktum.