A cappella med proffs i fyra timmar!

Ta chansen att fördjupa och bredda dina kunskaper i stämsång och a cappellasång under ledning av vokalbandet Face från USA. Detta vill du inte missa!

Innehåll

Face Vocal Band jobbar med roliga, moderna och engagerande arrangemang inom rock- och popmusik. I sina workshops brukar de jobba med olika sångtekniker, få stämmor att låta bra ihop och viktigast av allt: få det att svänga! Kanske får vi möjlighet att testa lite beatbox/vocal percussion...

Medlemmar i A Cappella South Sweden har förtur till och med 31 oktober. 1 november släpps eventuella återstående platser.
(Vill du bli medlem för 2019 och därmed få tillgång till de första platserna? Swisha 50 kr till 123 524 47 02. Skriv ditt namn samt "medlemsavgift 2019".)

Kostnad

Kostnad för workshopen är 300 kr/person.

I avgiften ingår: workshop med Face Vocal Band, fika och medlemsavgift i A Cappella South Sweden för 2020.

 

Datum & tid

23 november 11.00-15.00

Plats

 Musikskolan, Kristianstad 

Anmälan

1. Swisha deltagaravgiften på 300 kr till A Cappella South Sweden: 123 524 47 02.

 

2. Skicka  ett mejl till
 camilla[a]acappellasweden.se 

med följande information:

- Namn

- Adress

- Mobilnummer

- Personnummer

- Eventuella specialkostbehov

Face Vocal Band

Face är ett internationellt erkänt vokalrockband från Boulder, Colorado. I över ett decennium har publik fängslats av den smittsamma energin. Detta är ett band som till 100% älskar att stå på scen.

 

Varje år gör Face över 100 framträdanden över hela världen. De har tävlat i ”The Sing-off”, ett populärt tv-program på NBC samt varit förband eller uppträtt för flera kända namn: Jon Bon Jovi, Jay Leno, Manhattan Transfer, Culture Club & Boy George och Barenaked Ladies.

Vill du se mer av Face Vocal Band?

Under Sverigeturnén har de konsert i bland annat Växjö, Kristianstad och Malmö.

För dig som är ca 13-25 år och  vill sjunga med andra. Gå på våra workshops och lär dig allt om a cappella! Nya kompisar är ett faktum.

Styrelsen

Styrelsen i föreningen A Cappella South Sweden består av Sandra, Signe, Sofia och Tilda. Camilla är projektledare för projektet och kassör i föreningen. Astrid är konstnärlig ledare och Agnes webbmaster och grafisk designer. Vi älskar att sjunga och målet är att fler ska sjunga mer!

 Kontakta styrelsen 

Region Blekinge logotyp svart tryck.png

A Cappella South Sweden - unga sångare är ett projekt för dig som är ca 13-25 år och  vill sjunga med andra. Gå på våra workshops och lär dig allt om

a cappella! Nya kompisar är

ett faktum.